FTC-Qarabag: korábban nyitnak a kapuk, programok várják a drukkereket

Fontos szurkolói információk.

Forrás: fradi.hu

ÍME, AZ FTC KÖZLEMÉNYE:

“Magyar bajnoki címvédő és MMK-győztes férfi labdarúgócsapatunk augusztus 9-én, kedden 20 órától az azeri bajnok Qarabag együttesét fogadta a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóján. Amint azt szurkolóink már megszokhatták, ezúttal is különleges meccsnapi programkínálattal várjuk drukkereinket, azonban a kapunyitás ezúttal a megszokottnál korábban, két és fél órával a meccs kezdése előtt lesz.

Érdemes időben érkezni, hiszen olyan remek programokkal várjuk drukkereinket, mint a kerengőn megtalálható élőcsocsó és billiárdfoci. Természetesen itt állomásozik majd a Fradi-minibusz, ahol a Fradi Shop kínálata lesz elérhető. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de kipróbálhatja a Subbuteót és a lövőerőmérőt is. Emellett a Penny Családi szektor kitelepülése is elérhető lesz. A mérkőzést megelőzően olyan kiválósággal is találkozhatnak, mint az európai kupaszereplést kiharcoló férfi kézilabdacsapatunk legújabb igazolása, a magyar válogatott klasszis irányítója, Lékai Máté.

A lelátón helyet foglalók nagy örömére a kezdés előtt Fradi Szív-játékunkkal és a hangerőmérővel is találkozhatnak a 2022/23-as szezon negyedik hazai tétmeccsén. A szünetben pólóágyúval kedveskedünk a nézőknek, akik a Tippjátékunkkal és a Nap Szurkolója-játékkal is értékes nyereményekért szállhat harcba! A Tippjátékunk nyertese egy 15.000 Ft értékű Fradi Shop ajándékcsomagot, míg a Nap Szurkolója páros MVM Gold belépőjegyet nyerhet. 

Az FTC-Qarabag találkozó augusztus 9-én, kedden este 20.00-kor kezdődik!”
 

Legfrissebb híreink