FTC-Ludogorec: a Fradi csapatkapitánya ezért volt bosszús

Nehéz visszavágóra készül a magyar válogatott játékos.

Forrás:

A Fradi egy lépéssel közelebb került a továbbjutás felé a Ludogorec elleni párbajban: a zöld-fehérek 2-1-es győzelmet arattak a bolgár rivális ellen. Lovrencsics Gergő a bekapott gól miatt kicsit csalódottan értékelt, de szerinte a sikernek hála nagyobb sanszuk van a továbblépésre. A magyar válogatott játékos azért hozzátette, hogy a visszavágó sem lesz sétagalopp.
 

FTC-Ludogorec: csak azért is rátett 1 lapáttal a Fradi Tábor - videól - NB1.hu

 

"Sajnálom, hogy gólt kaptunk. A csapat erejét mutatja, hogy a második félidőben ott folytattuk, ahol az elsőben abbahagytuk. Az első félidő végén kicsit kiengedtünk, ezt sajnálom. Jó csapat a Ludogorec, főleg a támadószekcióban vannak kreatív játékosok. Nagyobb esélyünk van a továbbjutásra, de nagyon nehéz lesz a visszavágó. Az utolsó pillanatig küzdöttünk, ez jellemzett már minket az előző szezonban is" - nyilatkozta Lovrencsics az M4 Sportnak.
 

Rebrov a BL-szintről - értékelt a Fradi edzője - NB1.hu

 

A Fradi mestere szerint a meccs után még több információval rendelkeznek a riválisról. Hozzátette, még csak a fele ment le a párharcnak, ő is kemény 90 percre számít a Ludogorec otthonában. Rebrov annak nagyon örült, hogy a játékosain végig látta az akarást. 
 
"Veszélyes ez az eredmény, jobb lett volna egy 2-0-s győzelem. Nagy fegyverténynek gondolom a Ludogorec legyőzését. Alaposan ki kell elemeznünk ezt a találkozót. A második meccsen kulcskérdés lesz a védekezés, ha rendben leszünk hátul, meglesz a továbbjutás, ami a célunk" - fogalmazott Dibusz az M4 Sportnak. 
 

Legfrissebb híreink