FTC: indul a jegyértékesítés a BL-selejtezőre

Fontos információk a szurkolóknak.

Forrás: fradi.hu

Mint ismert a Ferencváros együttese a kazah bajnok Tobol Kosztanaj gárdáját kapta a Bajnokok Ligája-selejtező első körében. A magyar bajnok a kazahsztáni odavágó után, július 13-án fogadja riválisát. A klub hivatalos oldalán számolt be róla, hogy elindult a mérkőzésre szóló belépők értékesítése. 

ÍME, A FERENCVÁROS KÖZLEMÉNYE:

“A belépőket a bajnoki jegyárnak megfelelő áron lehet megvásárolni.
Belépőjét megvásárolhatja személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál a megszokott nyitvatartási időben (K-P 10:00-18:00, Szo 9:00-13:00, V-H zárva), valamint online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon is.
Szezonbérlettel rendelkező szurkolóink 20 százalék kedvezményre jogosultak a normál árból, ám fontos információ, hogy a bérletes helyeket csupán egy hétig, azaz 2022. július 28. keddig tudjuk foglalni. Ezt követően a bérletes szurkolók bár ugyanúgy 20 százalékkal olcsóbban, de már nem feltétlenül a bérletes helyükre tudnak jegyet venni. Emellett fontos kiemelni, hogy szezonbérletenként csak egy jegyre vonatkozik a kedvezmény! A bérletértékesítéssel kapcsolatban IDE kattintva minden további fontos tudnivalót megtalál!
Vegye meg a 2022/2023-as bajnoki idényre szóló szezonbérletét, hogy kedvezményes áron jusson be hazai selejtezőmérkőzéseinkre, valamint, hogy kedvenc helyéről (egy hétig fenntartjuk bérleteseink helyét) buzdíthassa csapatunkat az európai kupaszereplés kiharcolásáért! Ha még nem vette meg bérletét, IDE kattintva minden információt megtalál!
Indul a BL-kaland – legyünk minél többen az új idény első tétmérkőzésén!”
 

Legfrissebb híreink