FTC-Dinamo Zagreb a BL-ben: a zágrábi játékosok reakciója

Nem igazán örülnek.

Forrás: gnkdinamo.hr

Hétfőn megtartották a BL-selejtező harmadik fordulójának a sorsolását. A Ferencváros az előző szezonhoz hasonlóan idén is a Dinamo Zagrebbel került össze. A magyar bajnokcsapat majd hazai pályán fogadhatja a horvát riválisát. 

A Dinamo hivatalos weboldalán több játékos is reagált a párosításra, a nyilatkozatokból szemezgettünk.

"Szarajevóban értesültem arról, hogy a Fradit kaptuk, hiszen jelenleg a válogatottal készülök. Nehéz ellenfél az FTC, bár a harmadik selejtezőkörben már nincs is könnyű rivális. Budapesten rendezik meg a meccset, amiből a Ferencváros profitálhat, de emlékezzünk vissza, hogy tavaly mi is történt..." - fogalmazott Amer Gojak.

"A Ferencvárost el szerettük volna kerülni. Biztos motiváltak lesznek a tavalyi párharc miatt. Jó felkészüléssel, kellő önbizalommal lehet esélyünk a továbbjutásra" - mutatott rá Petar Stojanovic.

"A lehető legjobban akarunk felkészülni a találkozóra. Nem lesz egyszerű dolgunk, de bizakodó vagyok" - mondta Bruno Petkovic.

"A Fradival komolyan kell számolni. Idegenben kell pályára lépnünk, ami szintén nem lesz egyszerű. Az előző szezonban mi maradtunk talpon, természetesen emlékszem a budapesti visszavágóra. Optimistán várom az összecsapást" - hangsúlyozta Dominik Livakovic.
 

Legfrissebb híreink