Fradisták öröme: csoportkör és Nagy Ádám rakétája

Peter Stöger elégedett?

Forrás: Ferencváros/Facebook

FERENCVÁROS
Mint ismert, a Ferencváros 3-1-es győzelmet aratott a Zalgiris otthonában, a mérkőzés után a zöld-fehérek vezetőedzője értékelt.

Peter Stöger: ,,Úgy gondolom, nem volt egyszerű mérkőzés a mai, de erre is számítottunk, egy nehéz mérkőzést vártunk. Az első félidőben nem voltunk eléggé aktívak és voltak problémáink a szögleteknél, de 1-0-ás vezetést után sokkal jobban tudtunk dominálni a mérkőzésen és nagyon örülök a továbbjutásnak."

Újságírói kérdésre válaszolva Stöger elmondta, hogy egyértelműen a Fradi volt a jobb csapat ezen a két mérkőzésen. A budapesti mérkőzésen több helyzete volt a Ferencvárosnak, de nem lőttek elég gólt ahhoz, hogy biztos legyen a továbbjutás. Hozzátette, hogy a műfű előnyt jelentett az ellenfélnek, de jól jött ki a csapat a mérkőzésből.

Későb azt is megkérdezték a Ferencváros trénerétől, hogy mekkora sikernek értékeli azt, hogy már minimum

,,Nem tudom, hogy mekkora sikernek könyvelhetjük el azt, hogy már biztosan csoportkörösek leszünk az idén. Bizonyos szempontból ez egy siker, de nekünk a BL-csoportkörbe való bejutás a célunk. A Slavi Praha ellen ennyi hiba már nem fog beleférni, talán ez lesz az első olyan mérkőzés, ahol nem mi számítunk a favoritnak, de nagyon számítok a szurkolók buzdítására.

BL: szárnyal a nyár igazolása a Fradinál - NB1.hu

 

BRISTOL CITY
Felkészülési meccset játszott a Nagy Ádámot is foglalkoztató Bristol City az Exeter City otthonában, amit 4-0-ra meg is nyert.

Nagy egy hatalmasat villant a találkozó 62. percében, hihetetlenül nagy bombagólt lőtt. A találat 1:16:13-tól tekinthető meg az alábbi videóban.

Legfrissebb híreink