Fradi-Ludogorec: az égiek kibabráltak a bolgárokkal - képek

Mindkét csapat megtartotta az utolsó edzését.

Forrás:

A Bajnokok Ligája után csütörtökön az Európa-liga kerül a középpontba. A Fradi a Ludogorec csapatát fogadja, a mérkőzés 18:55-kor kezdődik a Groupama Arénában. Szerdán mindkét csapatnak edzést tartott a szakmai stáb. A vendégek a Groupama Arénában egyórás tréningen vettek részt, amely során zuhogott az eső. A Ludogorec mestere, Sztanyiszlav Gencsev a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Fradi sokat meríthet majd a szurkolói támogatásából. A tréner hozzátette, nagyon kiegyenlített a csoport, így bármi megtörténhet. 

Képek a Ludogorec edzéséről:

Lovrencsics Gergő szerint az ellenfél biztosan szeretne visszavágni a BL-selejtezős kiesésért. Rebrovot pedig meglepte, hogy a Ludogorec 5-1-re győzte le a CSZKA Moszkvát. A szakember nem is a bolgárok sikerét, hanem a különbséget furcsállotta.  A Fradi így készült az El-meccsre:

A Ferencváros 1-1-es döntetlennel kezdett az El csoportkörében a spanyol Espanyol vendégeként. A Ludogorec a CSZKA Moszkva ellen 5-1-re diadalmaskodott az első kanyarban. Második fordulós ellenfelét, a Ludogorecet a BL-selejtező első körében kettős győzelemmel, 5-3-as gólkülönbséggel búcsúztatta a zöld-fehér egylet. 

Legfrissebb híreink