Juve-Fradi: tisztelgett az albán Ronaldo előtt

Bizonyítékok vannak rá.

Forrás:

Napokig slágertéma volt a neten az, hogy a Juventus-FTC (2-1) Bajnokok Ligája csoportmeccsen a Ferencváros gólszerzője, az albán Myrto Uzuni gólörömében Cristiano Ronaldót, a Juve legnagyobb sztárját utánozta.

Az esetről rengeteg mém is született, többen úgy vélték, hogy a Fradi csatára kifigurázza a portugál ikont. Ám nem ez történt, és ezt maga Uzuni mondta el a FradiMédiának nyilatkozva a szerdai, Barcelona elleni BL-csoportmeccs egyik felvezető interjújában.

„Életem legszebb pillanatait éltem át a Juventus elleni BL-meccsen. Mindannyian tisztában voltunk azzal, milyen minőséget képviselő ellenfél ellen léptünk pályára. Nagyon boldoggá tesz, hogy eredményes tudtam lenni a világ egyik legjobb csapata ellen. Cristiano Ronaldo gyerekkorom óta a példaképem, ezért mindenképpen szerettem volna mezt cserélni vele a végén. Örömmel fogadta Ronaldo a kérésemet, utána sok sikert kívánt nekem. Az eddigi BL-csoportmeccseinken erős ellenfelek ellen is megmutattuk, hogy milyen magas szinten tudunk játszani. Bízunk a jó eredményben a Barcelona ellen is, szeretnénk örömet okozni a szurkolóinknak. Az első, egymás elleni meccsünket ki kellett hagynom, így először játszhatom egy olyan nagy csapat ellen, mint a Barcelona. Igyekszem mentálisan és fizikailag is felkészülni. A legfontosabb, hogy a vezetőedző minden tanácsát megfogadjuk és a pályán ennek szellemében végezzük el a munkánkat.”

Azt, hogy Uzuni nem bántani akarta Ronaldót, hanem tisztelegni akart előtte, nemcsak a szavai, hanem a mérkőzés végén készült fényképek is bizonyítják.

 

Legfrissebb híreink