Fradi: bejelentés a szurkolóknak a BL-jegyekről

Kezdeményezésekhez is lehet csatlakozni.

Forrás: fradi.hu

ÍME, A FERENCVÁROS KÖZLEMÉNYE:

,,Az FTC közleménye a Barcelona elleni BL csoportkörös mérkőzésre jegyet váltott szurkolóinak.

Egy pillanat alatt változott meg körülöttünk a világ. Az emberi élet, az egészség védelme ma talán még fontosabb, mint volt valaha. Ezekben a nehéz időkben szeretnénk, ha továbbra is támogatnák kedvenc klubjukat, a Ferencvárosi Torna Clubot.

A ferencvárosi szurkolói csoportok nemrég egységesen úgy döntöttek, hogy nem kérik vissza az utolsó BL meccs árát. A klubbal egyeztetve a legolvasottabb független Fradi szurkolói híroldal, az ulloi129.hu is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez!

Akik nem kérik vissza a Barcelona elleni meccs jegyárát, azok két, gyermekek gyógyítását szolgáló kórházat, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát és a Heim Pál Gyermekkórházat, valamint az FTC egyetlen hivatalos alapítványát, az Albert Alapítványt támogatják! Utóbbi a klub alapítványa, s a hátrányos helyzetű fiataloknak biztosítja a sportolási lehetőségét immár évek óta.

Az FTC köszön minden felajánlást és üdvözli a kezdeményezést. Klubunk igyekszik önnön erejéből úrrá lenni a világjárványt kísérő és követő gazdasági nehézségeken. Megértjük azokat, akik úgy döntenek, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben visszakérik a jegy árát, pontosabban a 2 vagy 3 mérkőzésre érvényes BL bérlet arányos részét.  

Szurkolóinknak lehetőségük van a nézőtéri BL csoportkörös bérletek Barcelona elleni részéről nyilatkozni. A szurkolók a visszatérítési vagy lemondási nyilatkozatukat kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon tudják megtenni. A nyilatkozat megtételéhez a meccsjegy.fradi.hu-n egy fiók megléte szükséges (a regisztráció egy nevet és egy e-mail címet igényel minimálisan, néhány perc regisztrálni, ha még nincs fiókjuk).

Szurkolóink a webes felületen (meccsjegy.fradi.hu) 15 napig, tehát december 18-ig választhatnak e két lehetőség közül:

- Felajánlhatják a már említett jótékony célokra a pénzt

- Visszakérhetik a jegy(ek) árát

A nyilatkozat kitöltéséhez be kell lépni a fiókba és a profilban legördülő BL-2020 visszatérítés menüpontra kell kattintani, ahol benyújtható a nyilatkozat.

A visszaigényléshez több, a jegyen megtalálható adatot kell megadni beazonosítás céljából: jegy azonosító száma, jegytulajdonos neve, születési helye és ideje. Kizárólag azokat az érvényes igényeket tudjuk feldolgozni, amelyekhez minden kért adat pontosan megadásra kerül. Egy tranzakció során több jegy ára is visszaigényelhető, azonban feltétel, hogy egyféleképpen kell nyilatkozni ebben az esetben, és egy számlaszámra kérhető a jegyek árának összege.

A VIP jegyek ára (a bérlet arányos része) és a szerződéses partnerek által vásárolt jegyek ára is visszaigényelhető. A VIP bérleteseknek annyi a teendőjük, hogy 15 napon belül, azaz december 18-ig a vip@groupamaarena.com címen jelzik kapcsolattartójuknak, hogy felajánlják vagy visszaigénylik az általuk vásárolt bérletek Barcelona mérkőzésre eső értékét.

A koronavírus járvány okozta helyzetben is tiszta szívből köszönjük szurkolóink támogatását és türelmét, ami méltóképpen bizonyítja, hogy a Fradi Család tagjai a mostani, nehezebb időkben is összetartanak!"

Legfrissebb híreink