Fontos információk az Újpest meccséről, a Fradi korábbi játékosa mesélt a Slaviáról

Megvan az MTK új indulója.

Forrás: fradi.hu

ÚJPEST
Csak karszalaggal tudsz bejutni a mérkőzésre!

A második hazai, nemzetközi találkozónk, melyet az FC Basel ellenl vívunk augusztus 5-én 21 órától, az Európa-bajnokságon bevált és megszokott módszerhez hasonlóan, karszalag kiváltásával lesz látogatható. A karszalagot az alábbi módokon tudjátok átvenni, miután védettségeteket igazoltátok:

A meccset megelőző napon, tehát augusztus 4-én szerdán, délután 2 és este 8 óra között Újpesten, a Szent István téren, az Újpest felirat előtt vehetitek át a karszalagot. Aki teheti, ezt az opció válassza, hogy a nagyobb létszámú tömeget elkerülje a meccsnapon a stadionnál lévő átvevőpontnál.

A mérkőzés napján délután 4 órától az erre kijelölt helységben (az ÚFC Recepció melletti ajtónál) lehet átvenni a karszalagot legkésőbb 22 óráig.

FONTOS INFORMÁCIÓ! A mérkőzésre jogosító karszalagokat CSAK személyesen, a védettséget igazoló plasztikkártyával, applikációval, vagy EU-s okmánnyal, illetve személyi igazolvánnyal lehet átvenni. 

Ahogy már előző cikkünkben is megírtuk, csak és kizárólag a 484/2020. Kormányrendeletnek megfelelően látogatható a Szusza Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő Európa Konferencia Liga összecsapásunk.

A jelenlegi jogszabályok értelmében a következő feltételek valamelyikének megfelelt szurkolóink jogosultak a karszalagra:

A 18. életévüket betöltött drukkereink valamely módon védettségüket igazolva (plasztik kártya, applikáció vagy EU-s igazolvány)

16 és 18 év között védettséget bizonyítva (a fentiek alapján) vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év feletti kísérővel léphetnek be a stadion területére

16 év alatt csak védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év feletti kísérővel (a fentiek alapján) látogatható a mérkőzés

Külföldi, EU-n belül érkezők esetében EU-s védettségi igazolás

Európai Unión kívüli drukkerünk csak akkor látogathatja a meccset, ha a Kormány az adott országgal szerződést kötött.

PCR-teszttel sem magyar, sem külföldi szurkoló nem látogathatja a mérkőzést!

Szurkolj élőben a csapatnak, legyél ott a helyszínen!

Hajrá, Lilák!

MTK
Geszti Péter szerző beszél az új MTK-induló megszületéséről és tartalmáról. A futballcsapat új indulójában megjelennek a régmúlt mozzanatai és a klubot jellemző hitvallás is. A szerző szerint a kulcsszó: a bátorság.

FERENCVÁROS
A korábban a Slavia Prágát is erősítő korábbi játékosunkkal beszélgettünk az előttünk álló párharcról.

Férfi labdarúgócsapatunk a Bajnokok Ligája -selejtező harmadik körében a cseh bajnok Slavia Prágával találkozik. Korábbi labdarúgónk, a mieink színeiben 146 alkalommal pályára lépő Józsi György karrierje során a Slaviát is erősítette. Ex-játékosunk a csehországi időszakáról, a Fradiról, illetve a ránk váró párharcról is beszélt.

Legfrissebb híreink