Fontos bejelentést tett az olasz foci fenegyereke

Több sztárcsapatban is megfordult.

Forrás:

Hivatalosnak tekintendő visszavonulását szombaton Twitter-oldalán tudatta a 36 éves ex-válogatott csatár, aki tavaly még az olasz labdarúgó élvonalban újonc Hellas Verona csapatában akarta folytatni pályafutását, majd ezen a héten egy harmadosztályú együttesnél jelentkezett próbajátékra.
 
"Szögre akasztom a cipőt" - írta üzenetében Cassano, aki 39 alkalommal játszott a nemzeti válogatottban, s tíz gólt jegyzett 2003 és 2014 között. Döntését azzal magyarázta, hogy nincs már semmi, ami labdarúgóként motiválná őt.
 
Cassano, aki játéka mellett botrányos viselkedéséről is elhíresült, az olasz válogatottal 2012-ben Európa-bajnoki ezüstérmes volt.
 
Futballkarrierje Bariban kezdődött, ahol csodagyerekként tartották számon, s már 17 évesen bemutatkozhatott a Serie A-ban. Később az AS Romában, majd a Real Madridban, az AC Milanban és az Internazionaléban szerepelt, s két olasz szuperkupa-győzelem mellett a madridiakkal spanyol, a milánói alakulattal olasz bajnoki címet szerzett, de szinte mindenhonnan a nehéz természete miatt kellett távoznia.

Legfrissebb híreink