Fernando Torres ismét távozik, de...

Madrid - Még mindig játszani szeretne.

Forrás:

A 34 éves támadó a Liverpoolnál, a Chelsea-nél és az AC Milannál eltöltött évek után 2015 januárjában tért vissza az Atléticóhoz, amelynél ebben a szezonban 34 tétmérkőzésen hét gólt szerzett, de Antoine Griezmann, Diego Costa és Kévin Gameiro mögött csak negyedik számú csatárnak számít - jelezte az nso.hu.
 
„Ez az utolsó szezonom a klubnál. Mint láthatják, nagyon keveset játszom – mondtaTorres, aki a nyáron szabadon igazolhatóvá válik. – Úgy érzem, kötelességem volt erről tájékoztatni a szurkolókat. Nem volt könnyű döntés, nagyon nehéz másodszor is elköszönni. Az volt a célom, hogy itt akasztom szögre a cipőmet, de szeretnék még játszani két, három vagy akár öt évet is.”
 
„Fernando klubunk legendája. Az Atlético Madridnál mindig nyitva áll előtte az ajtó. Mindig is azt mondtuk, hogy egy személyben ő dönt a jövőjéről, és ha úgy határoz, hogy máshol folytatja a pályafutását, akkor csak azt tudom mondani, hogy köszönünk neki mindent, amit a klubért tett” – mondta Enrique Cerezo, az Atlético elnöke.
 
Az egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes csatár kapcsán korábban arról szóltak a hírek, hogy Kínába igazol, ám jelenleg arra van nagyobb esély, hogy marad Spanyolországban.
 
 

Edzőváltás Párizsban: ő lesz az új tréner - NB1.hu

Az új szakvezető állítólag kétéves kontraktust kötött a gallokkal.

Legfrissebb híreink