Feczesin és a Vidi is akkora tapsot kapott, mint válogatott

Felcsút – Hármat lőtt a Videoton, kétszer a piros is villant.

Forrás: Videoton

Hogy továbbra is imádják a magyar válogatottat Magyarországon, azt a Videoton EL-meccsén is megtapasztalhattuk. A kezdés előtt Kovács Zoltán sportigazgató a fehérvári Eb-hősök mellett (Juhász Roland, Lang Ádám) Fiola Attilát, Dzsudzsák Balázst és Priskin Tamást is köszöntötte. A publikum felállva tapsolt, de ezzel még nem volt vége a közönség szeretetének.

 

Az első félidő vége előtt pár perccel a hazai ultrák, a Red Blue Devils tagjai külön köszöntötték a nemzeti csapatot.

 

 

 

 

Aztán örülhettek tovább a fehérváriak, mert a csapatuk veszélyesen, bátran kezdett, és a remeklő Géresi Kriszitán révén, teljesen megérdemelten szerezte meg a vezetést. 1-0! Géresinek még voltak lehetőségei (a gólja előtt speciel szétbikázta a kapufát), de Bódi is elemében volt. A vendégek masszívak, lelkesek voltak, a hazai kapu előtt azért volt, hogy Kovácsiknak is résen kellett lennie.

 

Szünet után emberelőnybe került a hazai gárda, ettől hosszú percekre ellaposodott a meccs. A vendégek szinte már csak a védekezéssel foglalkoztak, míg a tartalékos Videoton meddő fölénybe került. Ahogy közeledett a vége, úgy lettek megint egyre veszélyesebbek a magyar támadások.

 

A próbálkozásokat siker koronázta, Nego beadása után a csereként beállt Feczesin remek mozdulattal fejelt a bal alsóba, 2-0! Majd jött még egy kiállítás a vendégektől, majd Feczesin újra lecsapott, aki lábbal is bevette a bal alsót, 3-0!

 

A visszavágóra nyugodtan, de nem elbizakodottan utazhat Henning Berg csapata.

 

 

Videoton-Zaria Balti 3-0 Élő közvetítés a linkre kattintva olvasható

 

 

 

Legfrissebb híreink