Ezért lehet zárt kapus a Partizan-Videoton

Belgrád – A döntést állítólag már meghozták.

Forrás:

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága a Partizan Beograd következő két hazai európai kupameccsét zárt kapussá nyilvánította, emellett a szerb bajnoknak 130 ezer eurós büntetést is fizetnie kell – számolt be róla a mozzartsport.com.  A Partizan szurkolói a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, a Buducsnoszt Podgorica, majd a harmadik fordulóban az Olympiakosz elleni hazai összecsapáson is több szabályt megsértettek – előbbin nacionalista üzenetekkel inzultálták a vendégeket, valamint Koszovót sértő rigmusokat skandáltak, utóbbin pedig görögtüzeket és műanyag flakonokat dobáltak a pályára. – jelezte az nso.hu.

 

Egy friss hír szerint a döntés már meg is született az ügyben, a Partizannak két hazai meccsét, így a Videoton elleni El-találkozót is hazai nézők nélkül kell megrendeznie.

 

„Lehetőségünk van fellebbezni a döntés ellen, és így is járunk majd el. Véleményünk szerint túl szigorú a büntetés. Hiszek benne, hogy enyhíteni fognak rajta” – mondta Milos Vazura, a Partizan igazgatója.

 

Az UEFA honlapján a fegyelmi határozatok között egyelőre még nem jelentették be a hírt.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Legfrissebb híreink