Európa-liga: nagyon megdicsérték a Vidit -  REAKCIÓK

Kovács Zoltánnak is ajánlották a győzelmet.

Forrás:

Mint jeleztük, 11-esekkel jutott tovább a Mol Fehérvár FC a francia Reims ellen az Euróla-ligában, a fehérváriak így bekerültek a rájátszásba. Az is eldőlt tegnap, hogy Márton Gábor tanítványaira a Standard Liege vár az utolsó kanyarban. A belgák hosszabbítás után 2-1-es győzelmet arattak a Vojvodina ellen. A fehérváriak a Liege otthonában harcolhatják ki a csoportkört.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón így értékelt a két szakvezető:

Márton Gábor: "Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk már előzetesen is. Bármilyen formában is van jelenleg az ellenfelünk, mégiscsak egy nagyon nívós bajnokságban lépnek pályára hétről hétre. Óriásit melóztak a fiúk, nagyon nagyot küzdöttünk, helyenként jól játszottunk, helyenként voltak holtpontok, de összességében teljesen rendben volt a mérkőzés. A tizenegyes-párbaj már a hidegvér kérdése volt, ezúttal mi voltunk a nyugodtabbak, Ádám védéseivel, valamint Evandro, Stopira, Hodzic és Nego találataival megnyertük a mérkőzést és továbbjutottunk a playoff-körbe. A mai győzelmünket Kovács Zoltán sportigazgatónknak is ajánljuk születésnapja alkalmából."

David Guion: "Egy igencsak robosztus ellenféllel találtuk szembe magunkat, öt hátvéddel állt fel a MOL Fehérvár FC. Nagyon sokszor védekeztek vonalban, nehéz volt megkerülni őket és még nehezebb volt helyzetbe kerülnünk. Amikor nálunk volt a labda, akkor is inkább csak kontrákból tudtuk megindítani a támadásainkat. Ellenfelünk nagyon jól zárta a tereket. A mi esetünkben leginkább a kezdeményezés hiányzott, valamint a játékunk minősége is sok kívánnivalót hagyott maga után. Gratulálok Márton Gábornak és csapatának a győzelemhez."

A Vidi a bajnokságban vasárnap délután a Kisvárda vendége lesz.

Legfrissebb híreink