Európa-liga: esélyesebb a Vidi - REAKCIÓK

Kovács Zoltán és Márton Gábor észrevételei.

Forrás:


Kiderült, hogy a 2020-2021-es Európa Liga első selejtezőkörében az ír Bohemian FC-vel találkozik a MOL Fehérvár FC augusztus 27-én. A találkozót zárt kapuk mögött rendezik, a tervek szerint a MOL Aréna Sóstóban. A sorsolás eredményéről Kovács Zoltán sportigazgatót, illetve a vezetőedző Mártom Gábort kérdezte a klubhonlapml.

Kovács Zoltán: 

"Biztos sokan mondják azt, hogy a lehető legkönnyebb ellenfelet kaptuk. Én viszont azt mondom erre, hogy a fociban nincs könnyű mérkőzés. Arra kell törekednünk, hogy magabiztosan lépjünk pályára, természetesen a cél a továbbjutás, de ha nem figyelünk oda, akkor nagyon megnehezíthetjük a saját dolgunkat. Külön öröm, hogy itthon játszhatunk, azonban annak nem örülünk, hogy a saját szurkolóink nem tudnak minket segíteni. A csapat készen fog állni a mérkőzésre, minden csapattagtól maximális koncentrációt várok."

 

Márton Gábor: 

"Most, hogy megtudtuk ki lesz az ellenfelünk, el tudjuk kezdeni a felkészülést. Először is pontos elemzést készítünk a Bohemian csapatáról. Az ír fociról nekem elsősorban az angol stílus ugrik be, dominatívabb futballra kell készülnünk. Az Európa Ligában nem létezik olyan, hogy gyenge csapat, akik itt vannak, azok megérdemelten vannak itt. Maximálisan fel fogunk készülni ellenük, hazai pályán mindenképpen továbbjutást szeretnénk ünnepelni."

 

Európa-liga: szerencsés Honvéd, Nikolics intelme - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink