Európa-liga: elvesztette egyik legjobbját a magyar csapat ellenfele

A fiatal játékos elmondta a vetélytárs erősségét is.

Forrás:

A Loki csütörtökön az albán FK Kukësit fogadja az EL-selejtezőben. A debreceniek dolgát nem könnyíti meg, hogy a csapat húzóembere, Bódi Ádám sérülés miatt biztosan nem léphet pályára. 
 
Az albán együttes az előző szezonban a második helyet szerezte meg hazája bajnokságában. Az FK Kukësit egyébként 1930-ban alapították meg. Haris Attila szerint az ellenfél támadójátékát kreativitás jellemzi, de a hátsó alakzatuk nem igazán áll stabil lábakon, ebből próbálnak előnyt kovácsolni a cívisvárosiak. A Loki játékosa arra is rávilágított, hogy Reginaldo távozása komoly veszteség lehet az albánoknak.
 

Európa-liga: óriási pech érte a Lokit - NB1.hu

 

"Masszív, agresszív csapat lesz az ellenfelünk. Az előre játékban szép dolgokat láttunk tőlük, ellenben a védekezésükben találtunk néhány olyan pontot, amelyekből majd szeretnénk előnyt kovácsolni. Egyénileg kreatív, labdabiztos játékosokból áll a gárda, támadásban sok egy az egy elleni párharcot vállalnak be, és jó felépítésű labdarúgóik vannak elöl. Szerencsére a leggólerősebb játékosuk, Reginaldo eligazolt tőlük a nyáron, ez kedvező lehet a számunkra. Viszont érkezett hozzájuk négy új ember, róluk így kevesebbet tudunk, de akkor majd őket pályán megismerjük" - nyilatkozta a haon.hu-nak Haris, aki bízik benne, hogy sok néző buzdítja majd őket a Nagyerdei Stadionban. 
 
 

Legfrissebb híreink