Európa-liga: Dibuszban maradt hiányérzet a sorsolás miatt

A Fradi célját is elárulta a kapus.

Forrás:

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy a Fradi megkapta az ellenfeleit az Európa-ligában. A zöld-fehérek a CSZKA Moszkva, a Ludogorec és az Espanyol ellen gyűjthetnek pontokat.

Dibusz Dénes a sorsolást után arról beszélt, hogy egy igazi topcsapatot hiányol a kvartettből. A kapus szerint reális esélye van a Ferencvárosnak a pontszerzésre ebben a négyesben. A hálóőr arra is rávilágított, hogy a Ludogorec játékosait valószínűleg nem kell külön motiválni, hiszen a zöld-fehérek a BL-selejtezőben már két vállra fektették a bolgárokat.

"Természetesen figyeltem az eseményeket.

Azt sajnálom, hogy egy igazi nagy sztárcsapatot nem kaptunk, de persze azt is hozzá kell tenni, hogy így is mindhárom ellenfél nagyon erős. Ezzel együtt úgy látom, nincs egy kiemelkedő csapat ebben a csoportban.

 

Az biztos, hogy a bolgárokat fűti a visszavágás vágya, nekünk viszont van két jó emlékünk róluk, ami jelenthet pluszt. Az Espanyol meccseit pedig hétről hétre követhetjük a spanyol bajnokságban. Jobban szem előtt vannak. A CSZKA az elmúlt években többször megmutatta, hogy a topcsapatoknak is komoly ellenfele tud lenni. Nem véletlen, hogy őket sorsolták az első kalapból. Ebben a csoportban reális cél, hogy pontokat szerezzünk az ellenfeleinkkel szemben" - fogalmazott Dibusz. 

Legfrissebb híreink