Európa Liga: a statisztika Vidi-továbbjutást ígér

Székesfehérvár – 16-szor volt az első meccsen 0-0!

Forrás:

A Videoton számára jó előjel lehet a Belgrádban elért gól nélküli döntetlen az Európa Liga főtáblájára kerülésért folyó harcban. Mint ismert, a székesfehérváriak 0–0-ás döntetlent játszottak a Partizan Beograd otthonában.

 

Amióta 2009-ben az UEFA Kupa Európa Liga néven lett megreformálva, 16 alkalommal fordult elő a selejtezők ezen szakaszában, hogy az odavágó gól nélküli döntetlennel végződött.

 

A statisztikát figyelembe véve ez remek hír lehet Marko Nikolics együttesének, mivel a 16 esetből 11-szer a visszavágón hazai pályán játszó csapat jutott a csoportkörbe.

 

null

null

A Videoton augusztus 24-én, csütörtökön látja vendégül a Partizant a Pancho Arénában. Juhász Rolandék segítségére lehet még a közönség is, ugyanis amíg Belgrádban zárt kapuk mögött futballozott a két együttes egy maroknyi fehérvári szurkoló előtt, addig Felcsúton valószínűleg telt ház fogadja majd a szerb különítményt.

 

Kellemes emlék lehet a Videoton számára a 2012-es török Trabzonspor elleni mérkőzés, amely szintén idegenben 0–0-val kezdődött, majd a hazai pályán lejátszott visszavágón tizenegyesekkel EL-főtáblára jutott a Videoton.

 

A csütörtökön 20 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

Neymar kőkeményen beszólt a Barcelonának - NB1.hu

Neymar beszólt

Legfrissebb híreink