Európa-liga: a Ludogorec edzője elmondta, miért verhetik meg a Fradit

Parádés győzelemmel kezdtek a bolgárok.

Forrás:

Csütörtökön újabb meccset játszik a Ferencváros az Európa-ligában. A zöld-fehérek a Ludogorecet fogadják a Groupama Arénában. Az ellenfél ismerős lesz, hiszen a BL-selejtezőben már összesorsolták a két gárdát, az akkori párharc után a magyar bajnokcsapat örülhetett. 

A búcsú után komoly változások történtek a Ludogorecnél, az együttest már Stanislav Genchev irányítja. A tréner szerint nem szabad komoly következtetéseket levonni a nyári találkozókból, hiszen akkor elég foghíjas volt a bolgár alakulat.

"A Ferencváros ellen a legutóbb sok hiányzónk volt, öt játékosunk hiányzott az alapemberek között, valamint többen is le voltak maradva a felkészüléssel. Most más a helyzet, arra számítok, hogy a mérkőzés képe is másmilyen lesz, mint a múltkori, ezért győzelemre készülünk, mert ez fontos lépés lehet a továbbjutásért folytatott harcban. Igyekszem minden percet és lehetőséget kihasználni, ami adott nekem" - fogalmazott Genchev. 

 

A Ludogorec főpróbája jól sikerült, hiszen 1-0-ra győzte le a hétvégén a Danav Ruse gárdáját. Ezen a bajnokin megsérült Marcelinho, de az edző bízik benne, hogy Budapesten már számíthat rá. A zöld-fehéreknek figyelniük kell Keserűre, aki eddig ipari mennyiségben termeli a gólokat. 

A Fradi az Espanyol otthonában döntetlent ért el az első körben, míg a Ludogorec fölényes győzelmet aratott a CSZKA Moszkva ellen. 

Legfrissebb híreink