Erről a bajnokságról hiszik, hogy a járvány nyertese lehet

Ki vannak éhezve a szurkolók világszerte.

Forrás: abff.by

Alekszandr Hleb szerint sok európai országban a futballbajnokság felfüggesztésének oka az volt, hogy valamelyik játékos vagy edző megfertőződött vagy beteg lett, Fehéroroszországban viszont tudomása szerint minden futballista egészséges.

A fehérorosz labdarúgás élő legendájának számító Hleb ezt arra válaszolva mondta az orosz Szport Ekszpressz újságírójának, hogy miért folytatódik - Európában egyedüliként - a fehérorosz labdarúgó-bajnokság a koronavírus-járvány közepette is. Hozzátette azonban, a helyzet változhat.

Az Arsenal és az FC Barcelona korábbi középpályása az interjúban - az újságíró beszámolója szerint - mosolyogva mondta, hogy a fehérorosz bajnokság mérkőzéseire még soha nem voltak annyian kíváncsiak külföldről, mint manapság.

"Sok ország fizetett a közvetítésekért, olvastam, hogy már Törökország is, és egyre nagyobb az érdeklődés Spanyolország és Anglia részéről is" - jelentette ki.

Majd így zárta a beszélgetést: "köztársaságunkban, amennyire tudom, ma minden futballista egészséges. Lehet, hogy a legegészségesebb nemzet vagyunk."

Reméljük, nem fog visszájára járni a bátorság és nem lesznek (tömeges) megbetegedések, mint ahogy arra is kíváncsiak vagyunk, akkor is érdekes lesz-e a fehérorosz foci, ha beindulnak a további bajnokságok.

Legfrissebb híreink