Elképesztő: 14 másodpercen bukhat el a sztárigazolás

Leicester - A City képtelen volt időben átküldeni a papírokat a FIFA-nak.

Forrás:

Nem igazán létezik pechesebb klub jelen pillanatban a Leicester City-nél, amely 14 másodperccel lépte túl a határidőt a Sportingtól érkező Adrien Silva leigazolásának regisztrációjára a FIFA-nál.

A Leicester a piac zárónapján, augusztus 31-én tett pontot a 22 millió fontos üzlet végére, de nem sikerült minden szükséges igazolást időben elküldeni a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséghez. Az egyik dokumentum 14 másodperccel a határidő lejárta után érkezett be, így nem tudták regisztrálni a klub történetének harmadik legdrágább igazolását.

Ez azt jelenti, hogy a húszszoros portugál válogatott Silva bár papíron a Leicester kötelékébe került, látogathatja az edzéseket, de hivatalos mérkőzésen januárig nem mutatkozhat be új csapatában.

A Sportingnál közölték, az ő részükről minden tiszta, az üzlet megköttetett, és remélik, a Leicester orvosolni tudja a bakit. Az angolok is bíznak az ügy megoldásában, de első fellebbezésüket a FIFA visszadobta.

A Leicesternek azért is volt rendkívül fontos a 2016-ban Európa-bajnokságot nyerő, 28 éves Adrien Silva megszerzése, mert az átigazolási piac utolsó napján eladták egyik legjobb középpályásukat, Danny Drinkwatert a Chelsea-nek, 35 millió fontért.

A hétvégén, a Premier League negyedik fordulójában pont Leicester City–Chelsea találkozót rendeznek.

Critiano Ronaldo újabb trófeája - NB1.hu

Portugália - A Real Madrid csillaga ezzel a szóval vette át: "Megérkezett"

Legfrissebb híreink