Eldőlt, melyik stadionban játszaná a Vidi az EL-csoportmeccseit

Székesfehérvár – Előre le kellett adni a helyszínt.

Forrás:

A Videoton továbbjutott az Európa Liga-selejtezők negyedik fordulójába, miután 2-2-es döntetlent ért a Bordeaux csapata ellen, így a fehérváriak nagyon közel kerültek a csoportkörhöz. Ehhez azonban még két mérkőzést kell játszania Marco Nikolics együttesének a szerb Partizan Beograd ellen, ami cseppet sem lesz könnyű feladat. Az M4 Sport Sport7fő című műsorában Kovács Zoltánnal beszélgettünk, aki elárulta azt is, ha sikerül a bravúr a Vidinek, a Groupama Arénában fogja játszani a csoportkörös meccseket a csapat.

 

„Tanultunk a tavaly elkövetett hibáinkból" – kezdte a beszélgetést a Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán. Annak ellenére is így gondolja, hogy a csapat döntetlennel kezdte a szezont, azonban azóta egyre jobban megy az együttesnek, jól példázza ezt a Bordeaux kiejtése az EL-ből.

 

A sportigazgató elárulta, ők sem számítottak arra, hogy sikerül továbbjutni a 2016/2017-es bajnokságot a hatodik helyen záró francia csapat ellen. Úgy készülnek, hogy a Partizan Beograd egy erősebb csapat, mint a Bordeaux, így nem érheti meglepetés Marco Nikolics együttesét.

 

„Előre le kellett adni, és sok választásunk nem volt. Nagy valószínűség szerint a Groupama Aréna lesz a helyszín" - nyilatkozta Kovács Zoltán.

 

Mivel a székesfehérvári stadiont újjáépítik, a csapat ideiglenes otthona, a felcsúti Pancho Aréna pedig nem felel meg az európai szövetségnek (UEFA) az EL csoportkörére vonatkozó elvárásainak, a klubnak a ferencvárosi és a debreceni létesítmény közül kellett választania.

 

Az EL-selejtező negyedik fordulójában a szerb bajnok Partizan Beograd lesz a Videoton ellenfele, az első meccset jövő csütörtökön a szerb fővárosban, a visszavágót pedig augusztus 24-én Felcsúton rendezik.

Még nem játszott jelentős döntős egymás ellen a Real és az MU, ma bekövetkezik - NB1.hu

Különleges helyszínen rendezik meg az európai Szuperkupát.

Legfrissebb híreink