Eldőlt, melyik csatorna adja a karácsonyi El Clásicót

Madrid - A Real és a Barca szombat ebédidőben feszül egymásnak.

Forrás:

Épp a karácsony előtti hétvégén, december 23-án vívják a világ legnépszerűbb bajnoki mérkőzését, az El Clásicót, amelyet Magyarországon kizárólag a Sport1 közvetít élőben, a helyszíni kommentátor Farkas Norbert lesz.
 
A televíziós közvetítés 11:45-kor veszi kezdetét, az egyórás felvezető során a műsorvezető Petur András a Hajdu Attila, Vincze Ottó szakértőpáros társaságában elemzi a szezon eddigi eseményeit, és megvitatja, vajon a friss klubvilágbajnok és bajnoki címet védő Real Madridnak sikerül-e közelebb kerülni a listavezető, a fővárosiak előtt 11 ponttal álló Barcelonához, de több a témában szakértő személy is megszólal majd a műsorban. Sőt, még egy hangulatos kis mini-Clásicót is láthatnak az érdeklődők. A műsorfolyam csúcsát jelentő mérkőzést Farkas Norbert a helyszínről, a Santiago Bernabéu stadionból közvetíti.
 
Aki már csütörtökön is szeretne a meccsre hangolni, akár annak múltjával és jelenével foglalkozni, a Sport1-en 16 órától az El Clásico – The Movie, 17 órától pedig a The Road to El Clásico filmekkel megteheti ezt. Ezekben olyan sztárok is feltűnnek, mint akik a Sport TV ajánlójában szerepelnek. A teljesség igénye nélkül: Lionel Messi, Zinedine Zidane, Luis Enrique, Luis Figo, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, David Beckham, Thierry Henry, Ronaldo, Raúl vagy Puyol.
 

 

A Fradi legnagyobb riválisa is vinné Husztit - NB1.hu

A Fradi legnagyobb riválisánál is beszélnek Husztinál

Legfrissebb híreink