Élcsapattól is ajánlatot kaphatott Marko Nikolics

Ügynöke nyilatkozott.

Forrás: MTI

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, Marko Nikolics október elején távozott a Lokomotív Moszkva vezetőedzői posztjáról. A 2017 és 2019 között a Vidit irányító szakemberrel kapcsolatban az is felmerült, hogy akár az Újpestnél is kiköthet.

A 42 éves szerb tréner sorsáról most ügynöke, Dejan Joksimovics nyilatkozott. Az Arena Sport kiemelte, Joksimovics szerint Nikolics novemberig biztosan szünetet tart karrierjében, és aztán mérlegeli, melyik ajánlatot fogadja el - a hírek alapján Oroszországból, valamint más országokból is érdeklődnek iránta, a Szpartak Moszkva pedig már konkrét megkereséssel is élhetett felé. 

NIKOLIĆEV MENADŽER: Marko ne žuri, želi odmor bar do novembra

 

"Az interneten és az újságokban is olvastunk a Szpartak érdeklődéséről Marko iránt, de jelenleg ezek csak pletykák. Először meg kell vizsgálni az orosz és a külföldi ajánlatokat, majd meg kell hozni a döntést. Hogy készen állna-e a munkára például egy újabb moszkvai, vagy bármilyen élcsapatnál, egyedül ő tudja, mindenesetre nem sieti el a dolgokat. Egyelőre pihenni szeretne, és minél több időt a családjával tölteni, ami teljesen érthető, hisz az elmúlt 14 éve a folyamatos dolgozásról szólt, ráadásul a felesége és a kislánya a koronavírus és más akadályok miatt nem tartott vele Oroszországba. Az biztos azonban, hogy hamarosan jöhet a folytatás" - mondta Joksimovics. 

Legfrissebb híreink