EL: Nikolics elmondta, hogyan lehet újra legyőzni a PAOK csapatát

A sok szurkolóról is beszélt a vezetőedző.

Forrás:

Marko Nikolic vezetőedző szerint bár matematikailag jó lenne a döntetlen is, a Vidi FC csütörtökön a győzelemért száll harcba a PAOK elleni mérkőzésen az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában.
 
A szerb tréner a szerdai sajtótájékoztatón kifejtette, azért sem szabad döntetlenre játszaniuk, mert annak biztos vereség lenne a vége.
    
"Ott szeretnénk folytatni, ahol Szalonikiben abbahagytuk, vagyis újfent győzni akarunk" - jelentette ki Nikolic, aki kiemelte, teljesen más meccs lesz a csütörtöki, mint a csapatok két héttel ezelőtti találkozója, ezért abból kiindulni nem lehet.
     
A tréner szerint jól felkészültek a görög együttesből, amelyet kiválónak tart, ám úgy vélte, okosan játszva és harcosan pályára lépve ismét le lehet győzni. Leszögezte, csapata eddig is bármelyik ellenféllel felvette a küzdelmet az európai kupaporondon, mert a pályán "nem a költségvetés számít, hanem a mutatott játék".
    
Úgy vélte, a PAOK a legjobb összeállításában nekik fog rontani, mert a görögöknek égető szükségük van a pontokra. Megjegyezte, nekik is ugyanannyira kellenek a pontok és a győzelem, mivel a Chelsea mögötti "különversenyben" mindegyik együttesnek nagy esélye nyílt a továbbjutásra.
    
Marko Nikolic nagy örömnek nevezte, hogy teltház előtt játszhatnak, amit nem teherként fognak fel, hanem a lelátóról érkező pozitív energiaként.

Legfrissebb híreink