EKL: mennyi kisvárdai fanatikus utazna Kazahsztánba?

Felmérést készítenek.

Forrás: kisvardafc.hu

Az EKL-selejtező 2. fordulójának párharcát a Kisvárda idegenben, Kazahsztánban kezdi. A klub történetének első nemzetközi tétmérkőzésére a szurkolók is elutazhatnak. A Kisvárda most hivatalos oldalán méri fel az igényeket, hogy mekkora érdeklődés övezi a találkozót és ennek megfelelően segítsen az utazás megszervezésében. 

ÍME, A KISVÁRDA KÖZLEMÉNYE:

“Az előzetesen hozzánk befutott igények alapján vannak olyan szimpatizánsaink, akik szeretnék elkísérni csapatunkat első nemzetközi kupamérkőzésünkre, a kazahsztáni Almatiba, ahol július 21-én lépünk pályára. Szurkolóinknak segítséget tudunk nyújtani az utazás megszervezésében, illetve az igények ismeretében nekünk is segítséget jelent, hogy mekkora repülőgépet is kell majd bérelnünk, pontosan hány szállást is kell megrendelnünk.

Ezért arra kérjük azokat, akikben komoly a szándék, hogy a kisvárdai futball történetének első nemzetközi mérkőzését a helyszínen szeretnék megtekinteni, küldjenek e-mailt az ekl@kisvardala.hu címre, megjelölve azt is, hogy hányan szeretnének utazni. A jelentkezés egyelőre semmilyen kötelezettséggel nem jár, árat is később, a jelentkezők függvényében tudunk majd megadni. Az előzetes igényeket e hét végéig, tehát június 26-ig várjuk.”

Legfrissebb híreink