Egy lépésre az álomtól a Hertha

Berlin – Visszatérhet a nemzetközi kupába Dárdai csapata

Forrás: AFP

Szombati győzelmének köszönhetően karnyújtásnyira került az Európa-liga szerepléstől a Hertha BSC. „A sorsunk a mi kezünkben van” – közölte az együttes vezetőedzője, Dárdai Pál.

„Örülök, hogy ezúttal simán ment minden” – utalt a Darmstadt vendégeként elért 2-0-s győzelemre a korábbi szövetségi kapitány. – A sorsunk a mi kezünkben van, csak rajtunk múlik, hogy megtartjuk-e az ötödik helyet. Az utolsó meccs nagyon fontos lesz a klub számára, minden tartalékunkat mozgósítanunk kell – nyilatkozta egy német portálnak Dárdai Pál.

Óriási botrány Romániában, Miriuta is főszerepben - NB1.hu

Miriuta mindent megváltoztahatott volna

A berliniek 49 pontjukkal jelenleg az automatikusan főtáblás szereplést érő 5. pozíciót foglalják el, mögöttük a 48 pontos Freiburg és a 46-ot gyűjtö Köln következik. Dárdaiék Berlinben a Leverkusent fogadják, míg az üldöző a Bayern vendége lesz. A Köln a Mainzzal mérkőzik. A Hertha számára adott esetben a vereség is beleférhet, ám a lehetőség kapujában, hazai környezetben biztosan inkább győzelemre tör a Hertha.

A mostanihoz fogható előkelő pozícióban legutóbb a 2008/2009-es idény végén végzett Dárdai Pál gárdája: az akkor Dárdait még játékosként soraiban tudó egylet abban a szezonban negyedikként zárt. 

Legfrissebb híreink