Eb2020: tarolnak a meccsek - nézettségi adatok

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

AZ MTVA NB1.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

"Már nagyon várhatták a focirajongók az Európa-bajnokság startját, hiszen a viadal első hétvégéjének mérkőzései máris rekordot döntöttek nézettség szempontjából, pedig a magyar válogatott még pályára sem lépett. A legnépszerűbb a Hollandia-Ukrajna összecsapás volt, amely a közmédia idei eddigi legnézettebb műsora lett.

Június 11-én, pénteken este vette kezdetét a labdarúgó Európa-bajnokság, amely során eddig hét mérkőzést játszottak le. Ezek közül öt esetében az M4 Sport piacvezető lett. Szombaton és vasárnap teljes napon és főműsoridőben is az M4 Sport csatornát nézték a legtöbben.

A vasárnap esti Hollandia–Ukrajna csoportkörös meccs, a közmédia idei legnézettebb műsora lett 632.456 nézővel. A múlt hétvége második legnézettebb Eb-mérkőzése az Olaszország-Törökország összecsapás volt, amelyet 553.213-an követtek élőben, a harmadik helyezett pedig a Belgium–Oroszország meccs lett 541.232 nézővel.

A foci Eb három napján a teljes népesség körében az M4 Sport közönségaránya június 11-én főműsoridőben 7,4 százalék volt, június 12-én már 15,8 százalék, június 13-án pedig 14,1 százalék.

A magyar válogatott kedden 18 órakor kezdi meg Eb-szereplését Portugália ellen. Ezt és a kontinens torna összes mérkőzését élőben követhetik az M4 Sport csatornán valamint az m4sport.hu oldalon."

Legfrissebb híreink