Eb2020: számít az UEFA a magyarokra

Ennyi jegy lesz a 3 budapesti meccsre.

Forrás:

Júniustól indul a jegyértékesítés a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra, mely 12 helyszínen zajlik majd, és az UEFA szándéka az, hogy Budapesten elsősorban magyar szurkolók töltsék meg a lelátót.
 
A magyarországi találkozókra, a három csoportmeccsre és egy negyeddöntőre az UEFA nagyjából 250 ezer jegyet kíván értékesíteni. Az európai szövetségnél azt szeretnék, hogy hetven százalékban magyar szurkolók legyenek a lelátón – ismerte el Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtósa az M4 Sportnak. Hozzátéve, hogy az MLSZ szándéka természetesen ugyanez, annak örülnének, ha a lehető legtöbb hazai rajongó látogatna ki az újjáépülő Puskás Ferenc Stadionba.
 
 A várható óriási érdeklődés miatt érdemes időben regisztrálni az uefa.com jegyinformációs oldalán, hogy minden hírről első kézből értesüljenek a belépőre vágyók. Persze az MLSZ is rendelkezésre bocsájtja majd a legfontosabb tudnivalókat a magyar szurkolók számára.
 
A márciusban kezdődő Eb-selejtezőkről is szót ejtett Sipos. Az első mérkőzésre, a március 21-i Szlovákia elleni nagyszombatira, a közel kétezer vendégszektorba szóló jegy gazdára talált már. Három nappal később hazai pályán folytatja a válogatott, és Horvátország ellen is elérhetők már a jegyek, valamint a bérletek is, melyek az összes pályaválasztóként megvívandó selejtezőre szólnak. Február 18-ig az MLSZ szurkolói klubjának tagjai vásárolhatnak, ezt követően mindenki. A szurkolói kártya nem kötelező hozzá, de személyazonosítás mindenképp szükséges, mivel a találkozó kiemelt biztonsági fokozatú.

Legfrissebb híreink