Eb2020: így szerepeltek a felkészülési meccseken a Vidi légiósai

Többen is lehetőséghez jutottak.

Forrás: molfehervarfc.hu

ÍME, A MOL FEHÉRVÁR FC KÖZLEMÉNYE:

,,Musliuék Szlovéniával és Kazahsztánnal mérkőztek meg, Zivzivadze csereként lépett pályára Románia ellen. 

A magyar válogatott mellett több olyan nemzeti csapat is pályára lépett a napokban felkészülési mérkőzésen, melyben szerepeltek Vidi-játékosok.

Észak-Macedónia
Musliuék kedden Szlovénia ellen, pénteken pedig Kazahsztán ellen játszottak nemzetközi felkészülési meccset. A szlovénok ellen a 96. percig 1-0-ra vezetett Észak-Macedónia, a 97. minutumban azonban sikerült Szlovéniának kiegyenlítenie. Az egy félidőt emberhátrányban játszó Kazahsztánt azonban simán, 4-0-ra legyőzték. Válogatott védőnk mindkét mérkőzést végigjátszotta, míg korábbi játékosunk, Boban Nikolov mindkét meccsen kezdő volt, de mindkétszer lecserélték. Musliuék az Eb-n Ausztriával, Ukrajnával és Hollandiával szerepelnek azonos csoportban, az első két meccsüket Bukarestben játsszák majd, míg a hollandok ellen Amszterdamban lépnek pályára.

Grúzia/Románia
Budu Zivzivadze a 81. percben csereként kapott lehetőséget szerdán a románok ellen 2-1-re megnyert idegenbeli felkészülési találkozón. A hazaiaknál Rus Adrián nem lépett pályára. Grúzia legközelebb vasárnap Hollandiában játszik majd, míg a románok - ugyancsak vasárnap - Angliával mérkőznek meg Middlesbroughban.

Zöld-foki szigetek
A szeptemberi vb-selejtezőkre készülő Zöld-foki szigetek jövő héten kedden és csütörtökön Szenegál, illetve Bissau-Guinea ellen játszik majd felkészülési mérkőzést Stopirával a keretben."

Legfrissebb híreink