Eb2020: a mieinknek is bókolt a portugál játékos

A koronavírus is szóba került.

Forrás: fpt.pt

A portugál válogatott gőzerővel készül az Eb-re. A luzitánok a kontinensviadalon kedden a magyarok elleni meccsen mutatkoznak be. Ma sajtótájékoztatót tartottak a portugálok, az eseményen Goncalo Guedes osztotta meg a gondolatait. A Valencia játékosa a mieinkről is elmondta a véleményét.

 

"A magyar válogatottnak sok erőssége van, játékosaik fizikailag erősek, és a tizenhatoson belül nagyon veszélyesek. Számítunk rá, hogy ellenfelünk a végsőkig harcol, ráadásul több tízezer drukkerrel a háta mögött, ami szintén előnyt jelenthet számára.

 

A mi feladatunk, hogy érvényre juttassuk a saját erősségeinket, többet kell birtokolnunk a labdát, végig dominálnunk kell a mérkőzést. Sokan mondják, hogy halálcsoportba kerültünk, de én nem így érzem. Nehéz, az biztos, de ha hozzuk amit tudunk, ugyanúgy továbbjuthatunk, mint máshonnan" - idézi a 24 éves balszélsőt az nso.hu.

Eb2020: sikoltozó magyarok fogadták Cristiano Ronaldóékat - NB1.hu

 

Guedes egyébként május végén pozitív koronavírus-tesztet produkált, erre is kitért a beszélgetés során.

"Semmilyen tünetem nem volt, így a karantén alatt egyéni edzésekkel tartottam formában magamat. Határtalanul boldog voltam, amikor kézbe vehettem a negatív teszteredményt, és újra csatlakozhattam a többiekhez. Nem érzem úgy, hogy a fertőzés miatt hátrányba kerültem volna a többiekkel szemben. Az erőállapotom kiváló, a magabiztosságom úgyszintén" - fogalmazott Guedes.

Eb2020: Cristiano Ronaldóék a Vasas pályáján - fotó - NB1.hu

 

A Magyarország-Portugália mérkőzés kedden 18 órakor kezdődik a Puskás Arénában. 
 

Legfrissebb híreink