Eb-selejtezők: Nem hibázhat többet a világbajnok

Európa – Harapós szerbek várnak az indexelő CéRonaldóékra.

Nem csak a Görögország ellen készülő magyar válogatott F jelű csoportjában játszanak ma újabb fordulót a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatában.

 

 

A D csoportban a világbajnok német csapat Tbilisziben már nem hibázhat (a Nationalelf híveinek az egész sorozatra elég volt a 2-0-s lengyelországi vereség, majd az írek elleni, hazai 1-1), még ha a bizarr sajtótájékoztatón kapott jóslat mellett az Ausztrália elleni, szerdai 2-2 sem jó előjel Joachim Löw csapata számára.

 

Az egyaránt 7-7 pontos ír, német, skót hármas előtt hárompontos előnnyel vezető lengyelek Dublinba hivatalosak, a skótok aligha hibáznak a pofozógép (0 pont, 0-21-es gólkülönbség) Gibraltár ellen – azaz akár az is előfordulhat, hogy estére négy csapat áll majd 10 ponttal.

 

Az ötcsapatos I csoportban ezúttal „szabadnapos”, 7 pontos Dániát megelőzve az élre ugorhatnak a portugálok (6). Ehhez a – botrányos Szerbia–Albánia meccs pontlevonása miatt – kutyaszorítóba került, nyilván különösen harapós szerbeket kell felülmúlniuk Cristiano Ronaldóéknak.

 

HAG

 

 

Eb-selejtezők, vasárnap

 

D csoport

18.00: Grúzia–Németország

18.00: Skócia–Gibraltár

20.45: Írország–Lengyelország

 

F csoport

18.00: Észak-Írország–Finnország

18.00: Románia–Feröer-szigetek

20.45: Magyarország–Görögország

 

I csoport

18.00: Albánia–Örményország

20.45: Portugália–Szerbia

Legfrissebb híreink