DVSC-Kukësi: még nem nyugodott meg a születésnapos - reakciók

Hamar betalálnának az albánok a visszavágón.

Forrás: DVSC

Mint ismeretes, 3-0-ra nyerte meg a Loki albán ellenfele elleni El-selejtező első meccsét. A mérkőzés után így értékelt a két szakvezető.
 
Herczeg András (DVSC): Fantasztikus volt látni, hogy több mint 10 ezren látogattak ki a stadionba. Köszönöm a csapat nevében is. Nagyon jól kezdtünk, majd átvette az ellenfél a játék irányítását, rúgtak is kapufát. Több hibát követtünk el, szerkezetet is váltottunk. A szünetben az öltözőben megbeszéltük a játékosokkal, a második félidőben már jól játszott a csapat, lőttünk is három gólt. Nehéz visszavágóra számítok, a három gól komoly előny lehet, nem szabad hátradőlni, megelégedettnek lenni, a második mérkőzésen is nagy koncentráltság mellett szervezett játékot kell mutatni. Úgy kell készülni, mintha 0-0 lenne az eredmény.
 
 

DVSC- Kukësi: focilázból focifieszta!

Boldog születésnapot, Herczeg András!

 

Ernest Gjoka (Kukësi): Nagyon jó mérkőzést játszottunk, különösen az első félidőben. Akkor voltak helyzeteink is, de azokat nem sikerült értékesíteni. Nem gondolom, hogy három gól különbség van a két csapat között. A visszavágón nagyon nehéz dolgunk lesz, abban bízunk, hogy hamar betalálunk, így hozhatjuk a mérkőzést.

Legfrissebb híreink