Donald Trumpnak felajánlották, legyen az Arsenal vezetőedzője

Egyesült Államok - Az egyik játékos már reagált is.

Forrás:

Az Arsenal háza táján újra téma Arsene Wenger utódja, hiszen az Ágyúsok az idényben sem úgy szerepelnek, ahogy azt szurkolóik elvárnák a csapattól. Ennek apropóján ajánlották fel Donald Trumpnak a londoni klub kispadját - írja a goal.com.
 
 Az esetre egy interjú alatt került sor, amelyet az ismert televíziós személyiség, Piers Morgan készített az elnökkel. Az újságíró - aki gyerekkora óta az Arsenalnak szurkol - és a politikus már régóta jó kapcsolatot ápol egymással, s mivel Trump egy éve van hivatalban, ennek apropóján nyilatkozott az elmúlt esztendőről Morgan-nek.
 
A beszélgetés során a riporter egyszer csak előszedett egy 45-ös számú Arsenal mezt, és megkérdezte az elnököt: lenne-e az Arsenal menedzsere Wenger után. S hogy miért gondolja Morgan, hogy Trump alkalmas lenne az Ágyúsok edzőjének? Azért, mert elmondása szerint szeret falakat építeni, igencsak támadó filozófiát képvisel, és sok sikert szeretne elérni a politikában, mindezek pedig az Emirates-ben is hasznosak lennének.
 
Valamint az is közismert, hogy Trump legkisebb fia, Barron Trump Arsenal-szurkoló, akit egyszer lencsevégre is kaptak a Fehér Ház kertjében, amikor az angol klub mezében sétálgatott.
 
 Nos, Trump válaszát még nem tudjuk, hiszen az interjú vasárnap kerül adásba, mindenesetre a csapat játékosa, Héctor Bellerín már reagált is a felvetésre. Twitter üzenetében csak ennyit közölt: "Remélem nemet mondott a felkérésre"
 

Piers Morgan on Twitter

WORLD EXCLUSIVE* The moment I invite President Trump to be Arsenal's new manager - because he'd build a strong defensive wall, have an attacking philosophy & want to win big trophies at all costs. See his hilarious response on Sunday night, ITV, 10pm. #TrumpMorgan

Legfrissebb híreink