Döbbenetes titkot árult el a csodatévő Thomas Doll

Volt csapatának üzent a poénkodás után.

Forrás: APOEL

Mint arról korábban beszámoltunk, Thomas Doll első meccsén csodát tett a ciprusi APOEL edzőjeként: a klub 2-0-ra nyert kedden az azeri Qarabag otthonában, így az otthoni vereség dacára továbbjutott a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A play-off körben az Ajax vár a ciprusiakra, ami nyilván nehezebb falatot fog jelenteni, mint a bakuiak voltak. A korábbi Fradi-tréner mindenesetre sajátosan nyugtázta a holland gárda elleni várakozásokat.

"Szerencsére könnyű ellenfelet kaptunk! Viccet félretéve... nem mi vagyunk az esélyesek, de a futballban bármi előfordulhat. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy nyerjünk" - mondta.

 

Valódi mágusként nyugtázzák eddigi ciprusi kalandját a szurkolók, és ezt a német is jól tudja. Más kérdés, hogy van, aki nem nagyon foglalkozik ezzel a sikerrel.

"Álmomban sem tudtam volna elképzelni szebb rajtot. Nagy nyomás volt rajtunk, de fordítani tudtunk, ami nagyon fontos a jövőre nézve. A hannoveri kiesés után egyszer sem beszéltem a vezetőséggel vagy a stábommal, 

a sajtóból tudtam meg, hogy elküldtek.

 

Természetesen azóta sem kerestek, nem gratuláltak ezúttal sem. Mindenesetre minden jót kívánok nekik, szorítok azért, hogy visszajussanak a Bundesligába" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink