Döbbenet: nem a temérdek pénzt választotta az Atlético legjobbja

Madrid – A klubhűség mindenekfelett!

Forrás:

A francia játékos bebizonyította, mi az a klubhűség, ami még a pénznél is fontosabb.

 

Antoine Griezmann, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának támadója egy francia tévéműsorban úgy nyilatkozott, nem hagyja el nyáron a spanyol együttest.

 

"Úgy döntöttem, maradok" - jelentette ki a francia csatár azok után, hogy kiderült, a spanyol bajnokságban harmadik helyen zárt Atlético egy büntetés miatt 2018 januárjáig nem szerződtethet új játékost, mivel korábban megszegte a külföldi utánpótláskorú játékosokra vonatkozó átigazolási szabályzatot.

 

"Nehéz időszak ez mind a klubnak, mind a játékostársaimnak. Nem lenne szép lépés, ha most elhagynám őket" - tette hozzá Griezmann, aki korábban úgy nyilatkozott, jó esély van arra, hogy nyáron a Manchester Unitedbe szerződjön. Utódja a jelenleg az Olympique Lyonban futballozó, szintén francia Alexandre Lacazette lett volna a spanyol együttesnél, ő azonban a kiszabott büntetés miatt legkorábban jövő januárban csatlakozhat a csapathoz.

 

A 26 éves csatár a nemrég befejeződött idényben 16, az előtte lévő két szezonban 22-22 bajnoki gólt lőtt az Atléticóban, mellyel 2016-ban bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Botrány: levelet írt a FIFA a katari vb miatt - NB1.hu

Levelet írt a FIFA a katari botrány miatt

Legfrissebb híreink