Dembélé mindenhol – „Barcelonából jelentjük”

Barcelona – Így került a kirakatban is a háttérbe Messi Neymar miatt is.

Forrás:

Egyik legrégebbi és leghűségesebb olvasónk éppen Barcelonában és környékén élvezi azt, amit csak lehet, szíve egyetlen választottjával, de a legnagyobb örömünkre ezúttal sem feledkezett meg az nb1.hu-ról, de inkább az olvasótáboráról.

 

Barátunk nem először küld nekünk érdekességeket, többször tudósításokkal is segítette már a munkánkat önzetlenül, mindenért örökké hálásak vagyunk neki is.

A kilencvenes évek második felében együtt tudósítottunk a Nemzeti Sportnak ifi, illetve NB II-es és NB III-as meccsekről, meg az a megtiszteltetés is ért minket, hogy számolhattuk a szögleteket a szakma nagyágyúinak az NB I-es rangadókon, de volt, hogy összegyűjthettük az edzői nyilatkozatokat is meccs után, az így kapott zsebpénzből meg ugye egyetlen fillért sem tettük félre a nyugdíjas évekre…

 

Barátunk most fotókat küldött a Mundo Deportivóról, hogy érzékeltesse, mekkora terjedelemben foglalkoznak a katalán lapok Dembelé leigazolásával. Másik fotóján a Barca ajándékboltjának a kirakata látható: Messi a háttérbe szorult, Dembélé meg átvette a hatalmat. Persze csak ideiglenesen.

A Dembélé-mánia erőltetése több okra vezethető vissza. Egyrészt, a szurkolók között széles réteg hódol annak a szenvedélynek, hogy az új sztár nevével ellátott termékeket megvásárolja, nyílván a mezek viszik a prímet.

 

Neymar-felirattal már nem lehet találkozni a boltban, ez egy kis jelzés a brazilnak, hogy sztár volt, de az új érkezőből is akkora ikont akarnak csinálni, mint amekkora ő (volt).

 

A klub megtette az első lépést az építkezésben, innentől Dembélé következik…

A rapperultra reméli, a pokol tüzén ég el, aki megváltoztatta az Újpest címerét - NB1.hu

A rapperultra reméli, a pokol tüzén ég el, aki megváltoztatta az Újpest címerét

Legfrissebb híreink