Dárdainak a bíró magyarázta el a lest - videó

Berlin - A Hoffenheim gólja miatt szólalkoztak össze.

Forrás:

A Hertha BSC 1–1-es döntetlent játszott szombaton a Szalai Ádámmal felálló Hoffenheimmel a Bundesliga 21. fordulójában. Dárdai Pál elégedett az egy ponttal, de a vendégek első gólja után volt egy kis összeszólalkozása a játékvezetővel, írja a Nemzeti Sport.
 
Egy igazán szervezett Bundesliga-meccs volt ez, az első félidőben többnyire mi kontrolláltunk védekezésben és támadásban is, nem leptek meg minket, nem történt olyan, amire ne készültünk volna fel. A vezetést is megszerezhettük volna, ennek ellenére egy gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. Arról a szituációról csak annyit, hogy szerintem ez les, de a bíró aztán elmagyarázta, miért nem az. Elfogadom a játékvezetők döntését, akik egyébként jól vezették a találkozót” – fogalmazott a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Dárdai Pál.
 
„A Hoffenheim vezető gólja utáni hat-hét perc kaotikus volt, akár nulla-kettő is lehetett volna az állás. A szünetben átbeszéltünk néhány dolgot, átálltunk négy-négy-kettőre, ezzel az ellenfelünket sikerült megfognunk. A végjátékban Thomas Kraft segített rajtunk. Véleményem szerint ez megérdemelt, igazságos döntetlen volt, mindkét csapat elégedett lehet az egy ponttal” – mondta a Hertha vezetőedzője.
 
A mérkőzés összefoglalója benne a vitatott szituációval:
 
 

Egy ide, egy oda Dárdaiék és Szalaiék meccsén - NB1.hu

Egy ide, egy oda Dárdaiék és Szalaiék meccsén

Legfrissebb híreink