Dárdai megtarthatja csapata értékeit

Berlin – Nem tervezi kiárusítani keretét a Hertha.

Forrás:

A legutóbbi évad sikeres szerepléséből nagy szerepet vállaló amerikai védő, John Anthony Brooks eladása után nem tervez további kulcsjátékosoktól megválni a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC – ezt Michael Preetz sportigazgató mondta el.

 

Az nso.hu által idézett nyilatkozatban elhangzik: a német élvonalban – és a következő szezonban az Európa-ligában is – szereplő berlini együttes a jövőben is szeretne a hazai fiatalokra támaszkodni.  „Ha semmi rendkívüli sem történik, nem gondolom, hogy további játékosokat adjunk el. A célunk az, hogy a csapat erősebb legyen” – szögezte le Preetz, hozzátéve, rengeteg fiatal számára jó példa a berlini fiatalok sikere.

 

Preetz szerint a klubnál már elmúlt a bizonytalanság, így minden adott ahhoz, hogy előre tervezzenek. „Gazdaságilag stabilak és szilárdabbak lettünk – ez hét vagy nyolc éve még teljesen máshogy nézett ki. A 2010-es és a 2012-es lejtmenetből sikeresen kilábaltunk, most pedig már olyan biztató helyzetben van a klub, amelyből tudunk tovább építkezni. A következő években meg akarjuk szilárdítani a helyünket a Bundesliga első harmadában, és azért küzdünk, hogy ehhez a megfelelő feltételeket megteremtsük” – közölte Michael Preetz.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Legfrissebb híreink