CSZKA-Fradi: elképesztő kritikákat kaptak a moszkvaiak

Nagyon sokba kerülhet ez a vereség.

Forrás: CSZKA Moszkva Facebook oldala

Ahogy honlapunkon is beszámoltunk, a Ferencváros bravúros győzelmet aratott a CSZKA Moszkva otthonában. Három fordulót követően a zöld-fehér együttes négy ponttal rendelkezik, míg az oroszok mindhárom meccsüket elveszítették. Az orosz lapok nem bántak kesztyűs kézzel a moszkvai csapattal, és még akkor finoman fogalmaztunk... - derül ki az nso.hu lapszemléjéből.

Katonás fegyelemmel verte a Fradi a Vörös Hadsereg csapatát - videó - NB1.hu

 

A sport-express.ru portál szerint a CSZKA együttesét újra megalázták a nemzetközi porondon, és a csütörtökit egy horrorisztikus estének titulálja. A cikkben említést tesznek arról, hogy a Fradinak van a legkisebb koefficiense az El-csoportkörben, ennek ellenére megszerezte a három pontot.

A kommersant.ru arról ír, hogy a CSZKA ezzel a vereséggel gyakorlatilag elveszítette az esélyét a továbbjutásra, pedig a sorsoláskor a drukkerek nagyon bizakodóak voltak. A sport24.ru meg is találta a bűnbakot, ő pedig nem más, mint Igor Akinfejev, aki az újságíró szerint egyáltalán nem hiányozna már az alakulatból.

A Moskovskij Komsomolets cikke kitér arra, hogy a CSZKA kudarcot vallott a nemzetközi porondon. Az Espanyol elleni vereség még a "tűrhető" kategóriába tartozik, de a Ludogorec és a Fradi elleni fiaskót már nem tudják lenyelni a drukkerek. Az FTC-vel kapcsolatban megemlítették, hogy dicső múltja van a magyar egyletnek, de mostanság jóval szerényebb a magyar bajnokcsapat. 

Egyébként a CSZKA veresége komoly következményekkel járhat. Az orosz csapatok nem muzsikálnak valami jól ebben az idényben a nemzetközi porondon, így elképzelhető, hogy a 2021/22-es szezonban Portugália indíthat hat csapatot, míg Oroszország csak ötöt.

CSZKA-Fradi: Rebrov olyat tett, amit ritkán - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink