Colosseum a kapu előtt – vért itatna bloggerünk a rómaiakkal

Budapest – Ragnotti ismét önkívületben írt.

Forrás:

Vért kell inni megint! 
 
Visszavágó a Bajnokok Ligájában , avagy az Olimpicóban újabb hihetetlen/lehetetlen bravúrra lenne szüksége a farkasoknak. A vörösök német precizitással és  háromgólos előnnyel (5-2) érkeznek Itáliába azért, hogy bejussanak a fináléba.
 
Az első mérkőzésen jókora pofont kapott a bordó mezes brigád a Messi/ Cristiano trónjára törő egyiptomi istennyila vezetésével! Salah jelentette nagymértékben a különbséget, az Anfielden a zseniális Jürgen Klopp vezette  „gegenpressing” ellen nem volt ellenszere Di Francesco bandájának. A hajrában aztán kozmetikáztak az eredményen az olaszok, így maradt egy hajszálnyi esély a visszavágóra. 
 
A Barca ellen ez előző körben már sikerült, a borzalmas spanyolországi odavágó után, a katalánokat meglepte a Roma őszinte és önkívületben végrehajtott futballja és egy csodálatos győzelemmel sikerült a törpéket kiütni a versenyből, jöhetett a Beatles, akik aztán a fent említett módon elhúzták De Rossiék nótáját!
 
A Római királyság idején a légió volt maga a hadsereg, amely egy félelmetes bandéria volt mindenre elszánt gyalogság és lovagság keverékeként. Hol vannak már a rómaiak , a légiók- kérdezhetnénk? – Itt állnak előtted , toppantott /stukkolt  a gránátvörösek kapujába a görög hős, Manolas, akinek gólja  továbbjutást jelentett a farkasok számára. 
 
A Pool azonban most még nagyobb feladatnak bizonyulhat számukra, mert Klopp fiai sikerre éhesen és motiváltan érkeznek az Örök Városba. Bár most be lehetne tolni a kapu elé, szekeret, lovat, teknőspáncélt, akár a Colosseumot is, a helyzet ismerős, találatokat kellene bevinni hibák nélkül!
 
Úgy, hogy a „ gegenpressingnek „ nem sürgős, egy unalmas remivel is az áhított fináléban találja magát. Este nem lesz elég a rutin , a ravaszság EDF-nek , lendület kell. Jó nagy. Alissontól a világ legjobbja kell a mészcsík előtt, meg még egy kicsi. A védelemnek zéró hibával kell dolgoznia, a középpálya stoptábla, elöl meg kell hármat verni! Nem nagy kérés , ugye? 
 
Ha már a gólokról van szó, elöl a bosnyáknak kell a segítség, most nem lehet taktikázni, Dzeko mellé lendület kell. A villámléptű török Cengiz és az örökifjú fáraó alias El Shaarawy most megmutathatja mire képes. Mert a lehetetlen nem létezik! 
 
Hogy hol vannak a rómaiak , Klopp? – Itt állnak előtted! Találkozunk az Olimpicóban telt aréna előtt! Üdvözlettel kollégád: Eusebio Di Francesco, a falkavezér. 
 
Forza Roma per sempre!

Legfrissebb híreink