Celtic-Fradi: beszólás az UEFA-nak és a televíziós társaságoknak

Melegebb éghajlat lett ajánlva.

Forrás:

Meccsekre járó szurkolók számára teljesen értelmetlen időpontban, hétköznap (kedden, magyar idő szerint) 16.30-kor kezdődött a Celtic és az FTC csatája az Európa Ligában.

Ennek ellenére, 50 ezernél többen voltak a hazaiak 2-0-s sikerét hozó találkozón, és ahogyan az mindig lenni szokott, remek volt a hangulat a Celtic otthonában.

A hazai fanatikusok azonban finoman fogalmazva sem szeretik az UEFA-t és a televíziós társaságokat (nem Celtic az egyetlen szurkolói csoportosulás, melynek tagjai így vannak ezzel a világon, hogy visszafogottan jelezzük a helyzetet), és ezt ez európai szövetségnek, és a tévéknek is a tudomásukra adták a Fradi elleni mérkőzésen.

A találkozót egyébként október 21., csütörtökről tették át a Glasgow-ban sorra kerülő Éghajlatváltozási konferencia miatt.

Az időpontváltozást a rendőrség kérvényezte, mert csütörtökön Glasgow Rangers-Bröndby EL-mérkőzést is rendeznek a városban, a három esemény biztosítását pedig már nem tudták vállalni, de ma azért kezdődött ilyen korán, hogy ne ütközzön az esti BL-meccsekkel.

Az egyik feliraton az UEFA egész egyszerűen melegebb éghajlatra lett küldve, a másikon meg az lett jelezve, hogy a szurkolók fontosabbak a tévés közvetítéseknél.

Utóbbi drapéria szövegénél nyilván a meccsekre járókra gondoltak.

FRISSÍTÉS, 19.53:

Legfrissebb híreink