Capello szétalázta Neymart, elmondta, mit kell tennie Argentínának

Oroszország - Ronaldo és Messi sem maradt ki.

Forrás:

Az olasz szakember, Fabio Capello, aki korábban az AC Milan vezetőedzőjeként Bajnokok Ligáját is nyert, illetve volt már szövetségi kapitánya az angol és az orosz válogatottnak, a Mediaset Italia vendége volt, ahol a világbajnokság eseményeiről kérdezték - írta az m4sport.hu.
 
„A szememben Neymar egy szimuláns. Nagyon könnyen eldobja magát, ez jócskán meggátolja abban, hogy a világ legjobbja lehessen. Nagyobb zseni, mint Ronaldo, de kevesebb benne a potenciál. A Costa Rica felett aratott győzelem után azért sírt, mert még mindig érezte a szégyent, amit a 2014-es világbajnokságon át kellett élnie, és most érzi a súlyát annak, hogy a csapatát a döntőig kellene vezetnie.”
 

null

null

A portugálról, a világbajnokságon eddig négy gólnál tartó Cristiano Ronaldóról lényegesen jobb a véleménye.
 
„Az elmúlt években rengeteget változott, most a világ legjobb támadója. Egyszerűen tarthatatlan. Hogy összehasonlítható-e Messivel? Nem, mert egészen különböző a szerepük a pályán, ugyanakkor tagadhatatlan, hogy Messi kreatívabb játékos.”
 
Messit említve az argentinok vesszőfutása mellett sem ment el szó nélkül.
 
„Caballero egy orbitálisan nagy hibát vétett, túlzottan magabiztos volt. A támadósorban együtt játszatnám Dybalát, Messit és Agüerót. Kun (Agüero) szerintem erősebb játékos, mint Higuain.”
 

Legfrissebb híreink