Boca-River: újabb elképesztő hangulatvideók

Ha kell, a visszavágót is 36 órán át közvetítjük.

Forrás:

Szombat délben kezdtük el élő közvetítésünket a Libertadores-kupa döntőjének az első felvonásáról, abban a reményben, hogy még aznap este 21 órakor megrendezik az összecsapást. A természet azonban úgy döntött, hogy még tovább kell fokozni az addig tovább fokozhatatlannak tűnő hangulatot, ezért óriási vihart zúdított Buenos Airesre. A meccset másnap este nyolckor rendezték végül meg, az első meccsen 2-2 lett a végeredmény.
 
Utoljára akkor csináltunk argentin-közvetítést, amikor a magyar válogatott az Európa-bajnokságon szerepelt, mert ugye a foci nem csak attól addig tart, ameddig a játékvezető először és utoljára a sípjába fúj, és az is köztudott, hogy nem csak a szakma az, ami létezik.
 
Eléggé vágják lényeget tehát az argentinok is, a Bocának és a Rivernek meg pláne tisztában kell lennie a dörgéssel, mert kimutatások szerint az őrült nép 78%-a a két gigásznak szurkol.
 
A visszavágó (az idegenben lőtt gólok nem számítanak) 24-én este kilenckor lesz, ha kell, azt is közvetítjük másfél napon át, vagy akár még tovább is.
 
Ezért:
 

Legfrissebb híreink