Boca Juniors-River Plate: esküvő vagy a döntő?

Szerintetek mit választott?

Forrás:

 
Többek között ezt is írtuk a mecccsek meccsével kapcsolatban:
 
„Itt nem az van, hogy elmegyünk a csajunk szüleit meglátogatni meccsnapon, mert a nő megfenyeget, hogy szakít velünk, ha nem, mi meg összeszarjuk magunkat, hogy „jajj, nem tudjuk befizetni a rezsit” és becsicskulunk. Hanem az van, hogy elmagyarázzuk neki büszkén, hogy akkor szevasz, van másik 4 milliárd nő a világon.”
 
És ezt azért kell újra elmesélni, mert az nso.hu nemrég dobbantott egy hatalmas sztorit, amivel bebizonyította, hogy Argentínában a labdarúgás tényleg mindennél fontosabb.
 
Szóval a sztori lényege az, hogy José Acosta (30) november 24-én feleségül veszi szerelmét, a nála három évvel fiatalabb Solange Gómezt (27). De csak elméletileg, mert aznap van a finálé visszavágója.
 
„Amint megtudtam, hogy november 24-én, szombaton rendezik a River elleni párharc második mérkőzését, azonnal fel akartam függeszteni az esküvő szervezését, sőt meg akartam halni” – mondta némi túlzással a Pepe becenévre hallgató Boca-drukker az argentin Olénak.
 
„Fogalmam sincs, hogyan érek át a templomba, ha a meccs nem ér véget időben. Azt nem tehetem meg, hogy megvárakoztatom a papot. Ez őrültség. Már mindenkinek elmondtam, hogy ha megnyerjük a Libertadores-kupát, akkor ne várjanak rám, mert én ünnepelni megyek” – tette hozzá nevetve Acosta, akinek a teljes családja a River Plate-nek szurkol.
 
„Én vagyok az egyetlen intelligens ember a famíliában. A családtagjaim, a legtöbb barátom és az esküvőre meghívott vendégek mind River-drukkerek, úgyhogy már megkértem a lakodalom lemezlovasát, hogy ha a Boca nyer, akkor minden zenei részletbe csempéssze be a himnuszunkat” – újságolta Pepe.

Legfrissebb híreink