BL: Szoboszlai olyat tett a Pool ellen, amit még soha - reakciók

Kettős érzések dolgoztak a magyar válogatott játékosban.

Forrás: redbullsalzburg.at

BAJNOKOK LIGÁJA
E-CSOPORT
Liverpool FC (angol)–FC Salzburg (osztrák) 4–3
(Mané 9., Robertson 26., Szalah 36., 69., ill. Hvang 39., Minamino 56., Haaland 60.)

A Salzburg a Genk legyőzése után a Liverpool otthonában vizitál a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján. Az osztrák együttesben kezdőként lépett pályára Szoboszlai Dominik. A címvédő Pool remekül kezdte az összecsapást, Szalah góljával már 3-0 állt az eredményjelzőn a 36. percben.

Íme az első félidő góljai:

Streamable - free video publishing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

A gyengébb start nem fogta meg a vendégeket, akik a 60. minutumban egyenlíteni tudtak. Végül a Mersey-partiak otthon tartották a három pontot, Szalah a 69. percben állította be a 4-3-as végeredményt. 

A második játékrész találatai:

Streamable - free video publishing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Szoboszlai Dominik 71 percet kapott a bizonyításra, a magyar válogatott játékos előtt a második játékrészben adódtak helyzetek, de ezeket nem tudta gólra váltani. 

Büszkeség és csalódottság is dolgozott Szoboszlaiban a lefújás után. Előbbi azért, mert háromgólos hátrányból tudtak felállni.

"Csalódottság azért van bennem, mert többet is ki lehetett volna hozni ebből a mérkőzésből. A legnagyobb baj az volt, hogy az első 20-30 percben nem úgy álltunk hozzá a meccshez, ahogy kellett volna" - fogalmazott a magyar válogatott játékos az M4 Sportnak.

A második félidőben taktikát váltott a Salzburg, amiből profitáltak. A fiatal játékos azt is elmondta, hogy ennyit még életében nem futott egy mérkőzésen. Hozzátette, nagy élmény volt az Anfield Roadon játszani, rengeteg energiát adott nekik a közeg. A salzburgi drukkereknek is köszönetet mondott Szoboszlai.

A Pool mestere, Jürgen Klopp az első félóráról áradozott a sajtótájékoztatón.

"Az első 30 percben talán a szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk. A Salzburg szerkezetváltása sok problémát okozott nekünk. Már a meccs előtt is dicsértem az ellenfelet, és az osztrákok bizonyították, hogy tényleg jó futballra képesek" - nyilatkozta Klopp.

 

AZ E-CSOPORT ÁLLÁSA


1. Napoli    2    1    1    –    2–0    +2           4
2. Liverpool    2    1    –       1    4–5    –1    3
3. Salzburg    2    1    –       1    9–6    +3    3
4. Genk    2    –       1            1    2–6    –4   1

Legfrissebb híreink