BL: sorban állás a Fradi-meccsek jegyeiért – KÉPEK

Továbbra is hatalmas az érdeklődés.

Forrás: Gombos Zsuzsanna

Már lejátszotta az első meccsét a BL-csoportkörében a Ferencváros, a zöld-fehérek 5-1-es vereséget szenvedtek Barcelonában. A magyar bajnok hazai meccseire továbbra is gőzerővel folyik a jegyek és a bérletek árusítása.

Az FTC korábbi, teljes körű tájékoztatásában ezt írták a klub vezetői a mai lehetőségekről:

Jegyinformációk a Fradi hazai BL-csoportmeccseire

Október 19-én, hétfőn 10.00 órakor indul a jegyértékesítés a Ferencváros három hazai, budapesti BL-csoportmeccsére. Először leghűségesebb, azok a megújított szezonbérlettel rendelkező szurkolóink vásárolhatnak, akik a tavaszi zártkapus bajnokik után nem kértek visszatérítést. Utánuk az egyéb szezonbérletesek következnek, de közülük is csak azok, akik a sorsolás pillanatáig vettek bérletet.

„3. szakasz (3 mérkőzésre szóló BL bérlet)
Időpont: október 22., csütörtök 10.00-tól

Jegyet vehet: minden szurkolói kártyás
Október 22-én, csütörtök 10.00 órától már az is megveheti három meccsre érvényes jegyét (ha maradt még eladható hely), akinek nincs bérlete, de rendelkezik szurkolói kártyával. Ettől az időponttól kezdve minden, szurkolói kártyával rendelkező szurkolónk megvásárolhatja belépőjét. Természetesen ebben az időszakban azok is vásárolhatnak, akik korábban előnyt élveztek, de számukra ekkor már nem tudjuk garantálni, hogy belépőhöz jutnak. Ez az a szakasz, ahol már azon szurkolóinknak is lehetőségük nyílik belépőt vásárolni, akik a BL-sorsolás alatt és azt követően jutottak hozzá NB I-es bérletükhöz. Ez a szakasz 24 órán át tart akkor is, ha már elfogytak a 3 meccses BL bérletek.”

Barca-FTC: a Fradi Tábor szurkolása - VIDEÓK - NB1.hu

 

Az nb1.hu egyik szegedi hölgy olvasója ma Budapestre utazott, a Népligetnél szállt le a buszról, és ha már arra járt, kedveskedett pár képpel, ezért örökké hálás köszönettel tartozunk neki.

Legfrissebb híreink