BL: "Sokkolta a Ferencváros a Celticet" - LAPSZEMLE

Mindegyik vezető lap kiemelt egy szót.

Forrás: celticfc.net

Korábban többször is beszámoltunk a Ferencváros csodaszámba menő győzelméről és továbbjutásáról a Celtic otthonában a Bajnokok Ligája második selejtezőköréből. A 2-1-es siker azt jelenti, hogy a budapestiek továbbjutottak a legrangosabb európai kupasorozatban, és mindössze egy párharcnyi győzelemre vannak attól, hogy biztosan csoportkörösek legyenek valamelyik európai kupa főtábláján, míg a skótok az Európa-ligában folytatják.

A találkozót követően a legjelentősebb brit portálok egy szót emeltek ki a Celtic kiesésével kapcsolatosan: "sokk". A BBC Sport a reakciókat közölve kiemelte, a glasgow-iak ismét elvéreztek a BL-selejtezőben, Neil Lennon vezetőedző szavaival élve "nem tanulva a korábbi leckékből, hibákból". 


 

A Sky Sports szintén címlapon hozta le a találkozót, igaz, a Ferencvárost nem megemlítve a főoldalon, csupán annyit írtak, hogy a Celtic ismét búcsúzott a BL-től - legalább a nyitóképen Tokmac Nguen, a Fradi második gólját szerző játékosa található.

A The Sun nevű, főként bulvárral foglalkozó portál hírei közé is beférkőzött a Celtic-Ferencváros, szintén "sokkoló vereségről" beszámolva a "magyarok ellen".

Eközben a BL címlapja:

A csalódottság tehát nagy az egyik, az öröm annál nagyobb a másik oldalon - a Fradi várhatja a jövő hétfői sorsolást. 

Legfrissebb híreink