BL: Ronaldo nélkül - REAKCIÓK

A Juve is hozta a papírformát.

Forrás: Juventus/Facebook

Mint ismert, A Juventus 2-0-ra legyőzte a Dinamo Kijevet Ukrajnában, A Ferencváros BL-csoportjának a másik mérkőzésén. A találkozó után a Juventus oldaláról a jó kezdést említették, valamint az ellenfelet is dicsérték. Cristiano Ronaldo nem lépett pályára, mivel megfertőződött a koronavírussal.

Andrea Pirlo: ,,Fontos volt számunkra a jó kezdés. Az volt a terv, hogy több játékos vegyen részt a támadásokban: Chiesanak ez a fő feladata, mind a két szélen tud játszani, Kulusevski és Ramsey középen tudott előrébb lépni, míg Cuadrado jobb oldalról tudott feljönni. Ne felejtsük el, hogy Ronaldo és Dybala sem 100%-os, így változtatnunk kellett a támadásszervezésben. Dyabalának még meg kell erősödnie, lassan, de biztosan halad. Chiellini egy szúrást érzett a combjában, ez majd meg kell vizsgálnunk."

Alvaro Morata: ,,Nagyszerű érzés, hogy ezt a klubot a BL-ben képviselhetem. Mindent megteszünk, és a végsőkig harcolunk. Nagyon fontos győzelem volt, egy olyan csapat ellen, ahol sok a fiatal és a gyors játékos. Gyorsan járattuk a labdát és jól bírtuk a nyomást. Ezt kell tovább vinnünk. Chiesa és Kulusevski szuper játékosok, fantasztikus jövő áll előttük."

 

Barca-Fradi: Rebrov sajnálja, Koeman elismerte - REAKCIÓK - NB1.hu

 

 

Federico Chiesa: ,,Nyerni akartunk és megszerezni az első három pontunkat a BL-ben, mindent meg is tettünk a sikerért. Fontos volt, hogy a második játékrészben korán megszereztük a vezetést, egyéb esetben sokkal nehezebb lett volna a dolgunk. Az edző azt mondta, hogy maradjak a széleken és verjem meg az emberem, ez sikerült. Edzéseken sokat dolgoztunk a ritmusváltásokon és a széleken való támadásokokn."

Adrien Rabiot: ,,A győzelem nagy önbizalmat ad nekünk. Jól játszottunk egy olyan fiatal csapat ellen, ami sokat szeret futni. Az első félidő kemény volt, ám a vezetés megszerzése után már mi is jobbak voltunk. Több erőt fektettünk ebbe a meccsbe, mint a legutóbbiakba, nem hagytuk a labdákat elveszni és fegyelmezetten védekeztünk. Megtaláltuk az egyensúlyt, ami a legfontosabb a Bajnokok Ligájában."

Wojciech Szczesny: ,,Eredményesek voltunk ma este. Nem adtunk sok lehetőséget az ellenfélnek. Kicsit kivártunk az első félidőben, ám a második játékrészben eldöntöttük a találkozót. Boldogok vagyunk a jó kezdés miatt. Tudtuk, hogy a védekezésre fognak koncentrálni, ezért fontos volt, hogy ne kapjanak el mindet egy kontrával. Morata ebben a szezonban rengeteg gólt fog lőni. Örülünk, hogy a BL-ben is ilyen jól kezdett. Jó úton haladunk, magabiztosan kell játszanunk a következő meccseken."

 

Barca-Fradi: óriási dicséretet kapott a Fradi - REAKCIÓK - NB1.hu

 

 

A Dinamo Kijev vezetőedzője szerint méltó partnerei voltak az olaszoknak:

Mircea Lucescu: ,,Már annak nagyon örültünk, hogy bejutottunk a BL-be, ráadásul olyan csapatok ellen játszhatunk, mint a Juventus vagy a Barcelona. Ezeknek a fiatal focistáknak a nagy része nemrég hagyta el az akadémiát és ma méltó partnerei voltak egy nagynevű ellenfélnek. Azt reméltük, hogy a második félidőre élesebbek leszünk és több kockázatott vállalunk, de a korai gól áthúzta a terveinket. Ennek ellenére megmutattuk, hogy fel tudunk nőni a feladathoz. Tanulunk, tapasztalatokat gyűjtünk."

Legfrissebb híreink