BL: rendhagyó módon fejeződhet be a mostani szezon

Érdekes tervet szellőztettek meg.

Forrás:

A német Bild értesülései szerint ebben az idényben Lisszabonban dőlhet el, hogy melyik csapat szerzi meg a BL-trófeát. Az eredeti forgatókönyv alapján Isztambulban rendezték volna meg a döntőt, de a törökök anyagi okok miatt nem adnak otthont a finálénak.

A lap arra is rávilágít, hogy minitornát bonyolítanak le a portugál városban. A negyeddöntők és az elődöntők során egy meccsen dől el, hogy melyik két gárda vívhatja meg az aranycsatát.

Champions-League-Turnier - Lissabon schlägt Frankfurt!

 

Állítólag az UEFA június 17-én jelenti be hivatalosan a lisszaboni sikert. Úgy hírlik, Moszkva és Frankfurt is pályázott a rendezésre. 

Az már korábban eldőlt, hogy a Leipzig, az Atlético Madrid, az Atalanta és a PSG ott lesz a legjobb nyolc között. A Juventus-Lyon, Bayern-Chelsea, Manchester City-Real Madrid, Barcelona-Napoli párharcok első meccsét tudták le a gárdák. A Juve egygólos hátrányból várhatja a második felvonást, a Bayern előnye három gól, a City 2-1-es madridi sikerével nagyot lépett a továbbjutás felé, míg a Barca 1-1-es döntetlent játszott a Napolival Olaszországban. 

Legfrissebb híreink